Sanne

 

IMG_7158Tijdens carnaval 1985 werd Sanne Bouman in een muzikale familie geboren, tot op heden zijn daar de gevolgen van te merken. Als klein kind al luisterend naar de optredens van haar ouders werd snel duidelijk dat het bespelen van een instrument in huize Bouman geen generatie zou overslaan. Eenmaal groot genoeg om een saxofoon vast te houden werden de eerste noten door haar moeder aangeleerd. Al snel werd zij lid bij muziekvereniging St.Hubertus, een harmonieorkest waar zij jaar in, jaar uit alle ruimte kreeg haar muzikale basis te leggen.

Met dit orkest gaf zij vele optredens met o.a. theatergroepen, koren, zangers, dansers, visuals en bands. Een belangrijk hoogtepunt was een samenwerkingproject tussen St.Hubertus en rockband The Pact. Tijdens de opening van heEleven20one-514t bevrijdingsfestival Almere speelde Sanne haar eerste solo, Old and Wise van Alan Parsons Project, on stage voor groot publiek.

De link met popmuziek was gemaakt en liet Sanne niet meer los. In 2007 speelde ze bij verschillende coverbands mee en in 2008 richtte zij met een medeorkestlid coverband FunkFood op. Begin 2010 werd Sanne gevraagd Eleven20one mede nieuw leven in te ‘blazen’ en doet dit met groot plezier en een ongekend enthousiasme.

_DSC0040

 

 

 

 

 

Eerste plaat: Don’t Speak van No Doubt

Droom: Met Eleven20one de studio in