Eleven20one is de beste coverband van Nederland!!

Studio VeonicaEleven20one uit Landsmeer is de winnaar van de Coverband Contest!

Landsmeer-
Eleven20one mag zich een jaar lang de beste coverband van Nederland noemen. Deze prestigieuze titel viel de formatie uit Landsmeer afgelopen donderdag ten deel. De afgelopen weken werden alle coverbands van Nederland opgeroepen zich aan te melden voor de Coverband Contest van radio Veronica. Uit de vele inzendingen werden door een vakjury 5 finalisten geselecteerd. Waist Of Time, SOG Band, The Polease, Eleven20One en U2Two waren te gast in de Veronica studio om daar een cover van een echte Radio Veronica hit te laten horen. Vervolgens was het aan de luisteraars van Veronica om te stemmen op de in hun ogen beste performance. De uitslag was afgelopen donderdag live op de radio te volgen. DJ John Molenaar ging samen met Danny Vera (coverband-expert en huisartiest van VI) het land in om de winnende band te bezoeken. Jeroen van Inkel deed vanuit de studio hiervan live verslag.
Het was lang onduidelijk waar de Veronica-Karavaan uiteindelijk zou neerstrijken om deze felbegeerde prijs uit te reiken hetgeen de spanning tot bijna ondraaglijke hoogte deed oplopen. Een orkaan van geluid en een explosie van euforie was live op de radio waarneembaar toen Danny Vera c.s. op de deur van de oefenruimte van Eleven20one aan het Noordeinde timmerde. Uiteindelijk bleek bijna 40% van stemmend Nederland voor Eleven20one te hebben gekozen.
Behalve een gesigneerde gitaar van Carlos Santana en een optreden op het festival Oerrock valt de energieke formatie van Landsmeerse origine nu dus een hoop roem en eer ten deel. Op de vraag of er nu nog wel wat te wensen overblijft is het antwoord van de band duidelijk: “Heel graag een Landsmeers muziek festival helpen organiseren en in 2016 – bij het 20-jarig bestaan van Eleven20one- heel Landsmeer en omstreken meenemen naar Paradiso voor een spetterend concert!”
Eleven20one bedankt langs deze weg alle fans, familie, vrienden, collega’s en overige enthousiastelingen voor hun stem en support!Kompas 2
 Op onze foto pagina zie je ook al de sfeerbeelden van het optreden dat we gaven in de MediaMarkt van Rotterdam, als onderdeel van de prijs. Delen van deze show werden live op radio Veronica uitgezonden alsmede wederom een diepte- interview…