Natasja

IMG_7173Op 11 juni 1974 kwam zij ter wereld en haar familie had het al snel door, die heeft goeie stembanden. De jonge spruit liet zich dan ook geen gelegenheid voorbij gaan om deze te testen.  Vanaf dat moment is waarschijnlijk ook de muziek in haar geboren, ze kreeg van alle kanten verschillende stijlen mee en was al jong zelfverzonnen liedjes aan het zingen, het liefst als haar zus en zij al hoorden te slapen bleef het nog lang onrustig ….

Na verschillende muziekinstrumenten te hebben uitgeprobeerd, een lange periode op zo’n beetje alle blokfluiten te hebben  gespeeld die er zijn, stortte zij zich op het zingen en met zanglessen legde zij een gedegen basis en ging vervolgens geen uitdaging uit de weg onder het motto: ‘uitbuiten waar je goed in bent’.

En zo kwam het dat zij op 12-jarige leeftijd als een ware Tina Turner op het podium stond te rocken en haar kunsten liet zien en horen aan iedereen die maar in de buurt was.  Was het eerst nog als playback-act, bleek live zingen toch een stuk leuker……

Na een tijd in een bruiloftenband te hebben gezongen, ging zij solo verder, maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan en ze wist één ding zeker, ze wilde weer het podium op, nu niet meer alleen  maar in een band. Na in diverse bands te hebben gezongen en een stevige rockband te zijn gestart in Purmerend kwam ze erachter dat deze stijl niet haar droom was voor de toekomst.

Alsof het zo heeft moeten zijn kwam er iets geweldigs voorbij, wat niet op een beter moment had kunnen komen. Na een zeer spannende auditie, maar meteen ook een heel leuke, kwam ze begin 2010 bij eleven20one als zangeres terecht …….

IMG_7260

 

Eerste Plaat: Melanie (Lay down)  en Tina Turner (Private Dancer).

Droom: Geweldige muziek blijven maken met Eleven20one en samen vaak op het podium staan.