Erik

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Erik, ook een produkt van het muzikale bouwjaar 1971 kende Chris en David al sinds hun gemeenschappelijke tijd op de lagere school.

Op het al eerder gememoreerde benefiet concert werd Erik gevraagd om een oordeel te geven over de afstelling van het geluid. Blijkbaar naar volle tevredenheid aangezien hij een paar jaar later gevraagd werd om fulltime de functie van geluidsman bij eleven20one te willen vervullen.

Al gauw werden zijn kwaliteiten ook door anderen ontdekt waardoor hij inmiddels al voor diverse bandjes het geluid heeft mogen regelen. Wat te denken bijvoorbeeld van Danny Lademacher en band (van Herman Brood weet je wel) en Margriet Eshuijs.

Erik is een baken van rust vooral tijdens de altijd wat hectische opbouw- en afstel fase voorafgaand aan een erik3optreden. Verder weet hij altijd feilloos een optimale muzikale afstelling te bereiken hetgeen hem veel positieve reacties bij publiek en zaaleigenaar oplevert.

 

 

Eerste plaat:        Iets van Depeche Mode

Droom:                  Met Annemieke, kinderen en een zelfgebouwd oud-Hollands houten huis genoeg geld hebben om in Landsmeer een Zwitser-leven te leiden.