Dirk

Dirk Dirk, uitgebroed in 1970 had zijn eerste muzikale ervaring, of moeten we zeggen aanvaring, bij het kinderkoor Shalom op de lagere school `De Hoeksteen`. Na twee keer opgekomen te zijn werd hem, om verder geheel onbekende redenen, verstaan gegeven dat hij verder thuis wel mocht oefenen.

Nadat de gitaar, die als verjaardagskado al twee jaar de kast niet was uitgeweest, uiteindelijk toch aan een nader onderzoek werd onderworpen sloeg de muzikale vonk definitief over.

Als bassist van het combo werd samen met Eric en David het voortouw genomen om als band een muzikale avond te gaan vullen.(De welkbekende Music Night for Sarajevo)

Tijdens de repetities voor die avond werd ook duidelijk welke onvermoede vocale gave Dirk nog meer meebracht. Alsof hij nooit anders gedaan had vulde hij samen met Eric de leadzang van menig rock-klassieker op onnavolgbare wijze in.

Dat smaakte natuurlijk naar meer en de gevolgen zijn inmiddels bekend.

Naast de recente ervaringen in de ART OF SOUND studio in Leiden is Dirk ook als bassist te horen geweest bij de musical produktie…..

Met veel genoegen kijkt hij naar grote entertainers als Frank Sinatra en Sammy Davis jr. Wat dat betreft is Robbie Williams één van zijn grote voorbeelden.

 

Eerste plaat:  Bob Marley Live, vind ik nog steeds fantastische tijdloze muziekdirk2

Droom:         Nog lang muziek maken in goede gezondheid met mijn (muzikale) vrienden